Dovolenka v Zákonníku práce - Indrišek, Štefan
Dovolenka na zotavenie je upravená predovšetkým v Zákonníku práce č. 311/2001 Z.z. v znení neskorších predpisov. Druhy dovoleniek, nárok na dovolenku, výmera dovolenky. Dovolenka za odpracované dni, dodatková dovolenka. Čerpanie dovolenky, krátenie dovolenky, prerušenie dovolenky, hromadné čerpanie dovolenky. Náhrada mzdy za nevyčerpanú dovolenku. Dovolenka a dohody o prácach vykonaných mimo pracovného pomeru.