Ochrana zamestnancov pred hlukom - Tichý, Miroslav
1. marca 2006 nadobudla účinnosť nová právna úprava - nariadenie vlády SR č. 115/2006 Z.z. o minimálnych zdravotných a bezpečnostných požiadavkách na ochranu zamestnancov pred rizikami súvisiacimi s expozíciou hluku. Ako sa posudzujú riziká. Opatrenia na odstránenie /zníženie expozície hluku. Osobné ochranné pracovné prostriedky. Výcvik zamestnancov. Zdravotný dohľad.