Cesta k inteligentní logistice a úloha RFID
Využitie inteligentných logistických systémov na navigovanie, plánovanie a riadenie logistického reťazca. Technológia RFID - jej výhody. Nové úlohy pre logistické podniky. Výzvy pre logistiku. Spojenie informačného a materiálového toku ako jedna z priorít logistiky.