Trendy výuky managementu - Hrůzová, Helena
Porovnanie výuky manažmentu na českých a zahraničných školách. Odlišný prístup ku štúdiu českých pedagógov a študentov a pedagógov a študentov vo vyspelých ekonomikách. Zefektívnenie výuky spojením teórie s praxou (prípadové štúdie, manažérske hry, podnikateľské projekty a stáže). Výchova pre manažérsku činnosti v spoločnosti znalostí.