Informačné centrum Svetovej banky v Slovenskej ekonomickej knižnici EU - Hudecová, Simona
Zriadenie informačného centra (IC) Svetovej banky v Slovenskej ekonomickej knižnici (SEK) EU. Informačné centrá Svetovej banky pôsobiace vo svete. Poslanie a činnosť týchto centier. Viac o informačnom centre Svetovej banky pôsobiacom pri SEK EU. Informácie, ktoré poskytuje toto centrum svojim návštevníkom. Internetové adresy.