Získavanie a uchovávanie znalostí vo verejnej správe - Rakovská, Eva, 1963-
Integrácia Slovenska v rámci Európskej únie a riadenie spoločnosti. Uplatnenie metód a postupov znalostného manažmentu v štátnej a verejnej správe. Základné procesy centrálnej úrovne. Základné procesy miestnej úrovne. Znalostný manažment a riadenie znalostí. Znalosti v štátnej a verejnej správe. Získavanie a uchovávanie znalostí v štátnej a verejnej správe.