OSN a budování míru - nové výzvy, staré přístupy? - Bílková, Veronika
Úloha medzinárodnej organizácie pri budovaní a udržaní mieru. Chrakteristika pojmov udržiavanie mieru, budovanie mieru a preventívna diplomacia. Operácie OSN na budovanie mieru. Zriadenie Komisie OSN pre budovanie mieru a jej úloha.