Motivace, autorita a odpovědnost pohledem ekonomické teorie - Soukupová, Jana
Niektoré alternatívne teórie vysvetľujúce motiváciu ľudí a rozhodovacie procesy vo firme. Motivácia v poňatí H. Simona. K. J. Arrow a vzťah medzi autoritou a zodpovednosťou. Význam motivácie ľudí pre dobré fungovanie organizácie. Význam rovnováhy medzi autoritou a zodpovednosťou.