Študujúci investor? Zatiaľ skôr rarita - Brondošová, Jana
Finančné vzdelávanie klientov, investorov. Správcom sa vzdelávanie klientov vypláca vyvolávajú tak záujem o vlastné služby. Úroveň finančných vedomostí je pomerne nízka a nie je veľký záujem (u väčšiny klientov) ju zvyšovať. Vzdelávanie klientov na webe. Existujú názory, že investori si majú pomôcť predovšetkým sami.