Dizertačná práca: Metodika budovania bezpečného informačného systému - Chudá, Daniela
Informácia o obsahu dizertačnej práce: Metodika budovania bezpečného informačného systému, ktorej obhajoba sa konala 25. augusta 2005. Cieľom práce bolo analyzovať problematiku počítačovej bezpečnosti z pohľadu organizácie, zozbierať poznatky a skúsenosti pri budovaní informačnej bezpečnosti, vypracovať návrh metodiky budovania optimálnej ochrany IS.