Dizertačná práca: Metodológia a stratégie ekonometrickej analýzy - Lukáčik, Martin, 1974-
Informácia o obsahu dizertačnej práci: Metodológia a stratégie ekonometrickej analýzy. Obhajoba sa konala 6. septembra 2005. Cieľom dizertačnej práce je vysvetliť a prediskutovať hlavné metódy a stratégie, ktoré súčasná ekonometria najčastejšie používa pri tvorbe makroekonomických modelov.