Analýza stavu a vývoje státních záruk v České republice - Krejčiřík, Pavel
Analýza výšky štátnych záruk, ktoré boli poskytnuté vládami Českej republiky od doby vzniku v roku 1993 do konca roku 2003 a analýza nákladov, ktoré boli v súvislosti s realizáciou štátnych záruk vynaložené z jednotlivých rozpočtov. Vymedzenie pojmu štátnej záruky. Legislatívna úprava štátnych záruk v ČR a jej vývoj. Identifikácia projektov krytých štátnymi zárukami. Vzťah štátnych záruk k meraniu štátneho dlhu. Problematika poskytovania štátnych záruk.