Ročné zúčtovanie poistného na verejné zdravotné poistenie za rok 2005 - Strýčková, Jolana
Inštitút ročného zúčtovania poistného sa zaviedol do nášho právneho vzťahu v nadväznosti na inštitút plnenia preddavkov poistného na verejné zdravotné poistenie. Termín na podanie ročného zúčtovania za rok 2005 je posunutý na 30. jún 2006. Kto musí vykonať ročné zúčtovanie poistného. Vzory potrebných tlačív.