AIESA 2005 - Pardelová, Ružena
Informácia o 10. Medzinárodnej vedeckej konferencii AIESA 2005, ktorá sa konala na pôde FHI v dňoch 19. a 20. mája 2005. Cieľom konferencie bolo prezentovať výsledky vedeckovýskumnej činnosti, medzinárodnej spolupráce, výchovy doktorandov a praktických aplikácií z oblasti informatiky, účtovníctva, štatistiky, poistnej matematiky, operačného výskumu a ekonometrie, ktorými chce fakulta prispieť k budovaniu znalostnej spoločnosti v rámci Európskej únie.