Vliv investičních pobídek na příliv přímých zahraničních investic do ČR - Musil, Petr
Zmapovanie vývoja investičných stimulov, história investičných stimulov v ČR. Prehľad zákonných noriem, ktoré investičné stimuly upravujú. Prehľad podmienok, za ktorých je možné získať investičné stimuly. Prehľad o vývoji prílevu priamych zahraničných investícií do ČR v rokoch 1993-2004.