Kúpna zmluva - Kolínová, Kvetoslava
Predmet zmluvy. Kúpna cena. Technický stav nehnuteľností. Nadobudnutie vlastníckeho práva. Prehlásenie zmluvných strán. Záverečné ustanovenia. Komentované vzory zmlúv.