Predloha novely IAS 1 - nový impulz na zmenu účtovnej závierky podľa IFRS? - Tumpach, Miloš, 1970-
V marci 2006 poskytla Rada pre medzinárodné účtovné štandardy (IASB) na verejnú diskusiu predlohu novely štandardu IAS 1, ktorá upravuje problematiku účtovnej závierky zo všeobecného hľadiska. Úlohou článku je zmapovať význam navrhovaných zmien a prispieť tak k diskusii, ktorá sa v tejto súvislosti nepochybne vyskytne. Súvaha. Výkaz ziskov a strát. Výkaz zmien vo vlastnom imaní.