Multiple-criteria approach for strategy adatation in SMEś - Dömeová, Ludmila
Vytváranie a adaptácia podnikovej stratégie v malých a stredných firmách závisí na kvalifikácii riadiacich pracovníkov a disponibilných projektových a modelových nástrojoch. Použitie nekomplikovyných kvantitatívnych nástrojov. Použitie metódy váženého súčtu pre rozhodovanie o cene. Prípadová štúdia.