Trends in information infrastructure of enterprises - Vrana, Ivan
Rozvojové trndy informačnej infraštruktúry podnikov, zihľadňujúce potreby efektívneho riadenia inštitúcie s možnosťou integrácie niektorých nových technológií a systémov. Osobitná pozornosť je venovaná novovznikajúcej platforme Smart Enterprise Suite (SES), ktorej poslaním je konvergencia a integrácia samostatných portálov, systémov pre content management a systémov pre spoluprácu.