Ročné zúčtovanie poistného na verejné zdravotné poistenie za rok 2005 (príklad TYP A) - Földesová Motajová, Zuzana
Ročné zúčtovanie poistného sa má vykázať na piatich typoch tlačív (typ A,B,C,S a X) - použitie jednotlivých typov tlačív. V článku sa uvádza príklad na vyplnenie tlačiva typu A - t.j. pre zamestnanca iba u jedného zamestnávateľa.