Habilitačná prednáška: Nové trendy v oblasti aktuárskeho modelovania dôchodkového poistenia - Škrovánková, Lea, 1954-
Cieľom habilitačnej prednášky bolo analyzovať aktuárske metódy, ktoré sa využívajú pri výpočtoch v dôchodkovom poistení, charakterizovať súčasný stav tohto poistenia na Slovensku a poukázať na použiteľnosť rôznych aktuárskych modelov na slovenskom poistnom trhu.