Problematika riadnej a mimoriadnej účtovnej závierky z účtovného a daňového hľadiska - Sklenka, Miloš
Otázky zániku a zrušenia účtovných jednotiek z daňového hľadiska, opravných položiek z účtovného a daňového hľadiska a finančnej analýzy účtovnej závierky.