Strategické výzvy a príležitosti podnikov pôsobiacich v Maďarsku v závere transformačného procesu - Balaton, Károly
Výzvy a strategické príležitosti maďarských podnikov v súčasnom štátnom vlastníctve. Podniky v trvalom štátnom vlastníctve. Štátne podniky u ktorých sa očakáva privatizácia.