Spracovanie učebného materiálu na predmet Finančné účtovníctvo - Szász, Marek
Otázky zániku a zrušenia účtovných jednotiek z účtovného hľadiska, účtovných a daňových aspektov dlhodobého majetku, účtovnej závierky podnikateľov účtujúcich v sústave jednoduchého aj podvojného účtovníctva.