Veda v informačnej spoločnosti - Zajac, Štefan
Analýza výsledkov transformácie vedy a medzinárodné postavenie vedy v SR. Perspektívy vedy v Európskej únii. Perspektívy vedy v SR do roku 2015. Personálne zabezpečenie výskumu a vývoja. Výdavky na výskum a vývoj.