Účtovná uzávierka a účtovná závierka podnikateľov - Šlosárová, Anna
Problematika individuálnej účtovnej závierky podnikateľskej účtovnej jednotky z rôznych aspektov. Teoretické rozpracovanie špecifických problémov súvisiacich so závierkovými a upravujúcimi závierkovými účtovnými prípadmi a ich dopad na prezentáciu informácií v účtovnej závierke.