"Deus ex machina", alebo o fundamentálnych východiskách uplatňovaných pri tvorbe štandardov IFRS - Tumpach, Miloš, 1970-
Pochopenie medzinárodných štandardov IFRS na praktickej úrovni. Štandardy formované na základe účtovnej praxe z anglosaských krajín. Odlišnosť od vnímania v kontinentálnej Európe.