Informačné technológie a kvalita vyučovacieho procesu - Vašeková, Miroslava, 1978-
Vzťah informačných technológií a výučby účtovníctva. Implementácia informačných technológií do účtovníctva ako predmet výučby. Zvyšovanie kvality didaktických prostriedkov výchovno-vzdelávacieho procesu implementáciou informačných technológií do vyučovacieho procesu.