Účtovanie lízingov, rezerv, miezd a kurzových rozdielov - Vépyová, Mária
Vybrané okruhy problémov lízingov, rezerv, zamestnancov, nákladov, výnosov a výsledkov hospodárenia vyjadrené v súlade s našou legislatívou.