Ochrana pred povodňami a odstraňovanie povodňových škôd v SR plnenie "Programu protipovodňovej ochrany SR do roku 2010" - Abaffy, Dušan
Zhodnotenie plnenia Programu protipovodňovej ochrany SR do roku 2010. Využitie fondov Európskej Komisie pri riešení preventívnych protipovodňových opatrení - fond ISPA, kohézny fond, štrukturálne fondy. Financovanie z vlastných zdrojov. Predpoklady financovania v ďalšom období. Budovanie Protipovodňového varovného a predpovedného systému. Plnenie úloh vyplývajúcich z Programu pre Ministerstvo vnútra a Ministerstvo pôdohospodárstva SR. Celkové zhodnotenie realizácie ochrany pred povodňami a odstraňovania spôsobených škôd v SR.