Správa dane z nehnuteľností a vymáhanie daňových nedoplatkov - Bubeníková, Irena
Osoby, ktoré sú daňovníkmi dane z pozemkov, dane zo stavieb a dane z bytov, sú povinné do 31. mája 2006 zaplatiť daň z nehnuteľností. Správa dane z nehnuteľností. Daňové nedoplatky.