Metodológia analýzy logistických informačných tokov - Balog, Michal
Príspevok je súčasťou publikácie "Logistické informačné systémy". Klasifikácia informačných tokov v logistických systémoch. Logistický informačný tok a jeho prvky. Metódy analýza a projektovania informačných tokov - grafická metóda, metódy teórie grafov, metóda operačnej analýzy, modulovaná metóda, metóda maticového modelovania, metóda dopravného modelu.