Posledný problém slovenskej koruny - Múčka, František
Rozhodnutie Bruselu a Frankfurtu o nulovej tolerancii k inflácii pre ďalších adeptov na zavedenie eura. Patrí medzi nich aj Slovensko. Na Slovensku sa viac diskutovalo o potrebe znižovať deficit verejných financií, ako o inflácii. Inflačné kritérium na prijatie eura bude to najťažšie. Vyhliadky Slovenska na rok 2007. Euro verzus hospodársky rast.