Jak komunikují mezinárodní týmy? - Franc, Dan
Možnosti zloženia medzinárodných pracovných tímov. Prekážky vzájomného dorozumenia: jazykové a kultúrne rozdiely. Kultúrny šok. Odlišnosti vo firemných kultúrach jednotlivých krajín. Otázky, ktoré je potrebné v medzinárodných tímoch objasniť. Rôzne postoje členov medzinárodného tímu k pojmom ako je čas, jazyk, asertivita.