Komunikace s využitím menšin - Chlumská, Karla
Národnostné a etnické menšiny v reklame. Ochrana menšín zákonmi. Ochrana menšín Listinou základných práv a slobôd, mediálnym zákonom a zákonom o regulácii reklamy. Ženy v reklame a ochrana dobrých mravov. Tzv. politická reklama. Nedotknutosť náboženských symbolov a náboženského cítenia.