Ako podnikať
Z obsahu: Digitalizácia nie je výstrelok, ale nevyhnutnosť. Elektronické spracovanie. Efektívny predajca - ako narábať so zľavami. Ako sa chrániť proti škodám zamestnancov. Poistenie zodpovednosti. Odpovede na otázky čitateľov Trendu. Poradenstvo.