Kvalita bankových služieb - Hasprová, Mária, 1970-
Špecifiká bankových služieb.Úroveň a klasifikácia bankových produktov. Dopyt po spotrebných úveroch na Slovensku. Možné rozpory medzi vnímanou kvalitou služby a očakávaním klientov banky.