Spotrebiteľská politika členských krajín Európskej únie a jej inštitucionálne zabezpečenie - Korčoková, Marína, 1970-
Obsahové vymedzenie spotrebiteľskej politiky. Postavenie spotrebiteľskej politiky v jednotlivých členských štátoch EÚ. Inštitucionálna štruktúra ochrany spotrebiteľa krajín EÚ. Silné a slabé stránky inštitucionálneho zabezpečenia ochrany spotrebitela a spotrebiteľskej politiky.