Manažment a personálny manažment - Krošláková, Monika, 1975-
Obsahové vymedzenie pojmu manažment. Základné funkcie manažmentu. Obsahové vymedzenie personálneho manažmentu. Funkcie personálneho manažmentu. Personálny manažment a jeho psychologické aspekty v súčasnosti. Podnikateľské vedenie ľudí. Obsah a metódy vedenia ľudí. Modely vedenia ľudí. Nový prístup k riadeniu ľudských zdrojov.