Rozhodovanie v procese plánovania osobnej kariéry a v politike riadenia kariéry v podniku - Matulčíková, Marta, 1964-
Poslanie a význam plánovania osobnej kariéry a politiky riadenia kariéry. Kariéra a jej etapy v rozvoji ľudských zdrojov. Klasifikácia kariéry. Základné kritéria kariéry. Osobný potenciál, plánovanie osobnej kariéry a kariérové kotvy. Politika riadenia kariéry.