Deli Super u zákazníků nezabodovala - Vargová, Renáta
Popularita čokoládovej tyčinky Deli, ktorá odštartovala v r. 1980 zo závodu Orion. Uvedenie nového produktu Deli Super na trh. Cieľová skupina novej čokolády. Podpora predaja televíznou reklamou. Pokles predaja a návrat klasickej tyčinky Deli na trh.