Na fondoch zarábajú aj správcovia - Brondošová, Jana
Z podielových fondov očakávajú zisky za rok 2005 nielen podielnici, ale aj správcovia fondov. Ktoré fondy a v ktorom období najviac zaujímali podielnikov. Zlacnenie správy fondov v roku 2005 aj 2006. Zisky aj straty správcov fondov. Majetok slovenských fondových správcov. Nástup strešných fondov. Nové služby.