Než se pustíte do politické reklamy - Štajer, Libor
V politickej a volebnej reklame povolené aj prostriedky, ktoré by v reklame na podporu podnikania boli neprípustné. Pravidlá volebnej kampane hodnotené z etického pohľadu. Sankcie za porušenie pravidiel . Reklama volebnej kampane politických strán v televízii a rozhlase. V ďalších mediách zákaz politickej či volebnej reklamy pred zahájením volebnej kampane neplatí. Osobnostné právo politikov.