Konkurence v nestátním neziskovém sektoru - Vávrová, Hana
Rast pozitívneho imidžu neštátnych neziskových organizácií v Česku. Konkurencia a neziskové organizácie. Oblasť získavania finančných prostriedkov k činnosti organizácie je oblasťou, v ktorej je najviac vnímaná konkurencia.