Vlastná značka maloobchodníka na slovenskom trhu - Štensová, Antónia
Pojem vlastná značka obchodníka. Vývoj vlastných značiek. Typy vlastných značiek. Vlastné značky obchodníkov na slovenskom trhu. Proces riadenia vlastných značiek obchodníka. Balenie a grafické stvárnenie značky.