Oceňování nemovitostí - Heřman, Jan
Cieľ oceňovania nehnuteľností. Majetok, cena administratívna a tržná. Oceňovanie nehnuteľností podľa cenových predpisov a na trhových princípoch. Vybrané špecifiká trhu s nehnuteľnosťami.