Sekundárne údaje v prostredí internetu - Žák, Štefan, 1971-
Vysvetlenie základných poznatkov súvisiacich s problematikou vzťahu internetu a informačných potrieb marketingového riadenia a s využívaním internetu pri vyhľadávaní sekundárnych údajov v obchodných firmách. Aplikácia sekundárnych údajov v konkurenčnom spravodajstve a z pohľadu manažmentu znalostí.