Širší pohled na manažerské hodnocení výkonnosti firem - Staňková, Anna
Podnikateľské prostredie sa mení rýchlym tempom. Najvýraznejšie zmeny, ktoré ovpyvňujú manažérske prostredie - zmeny informačných technológií, globálna konkurencia, tlak verejnosti na sociálnu zodpovednosť. Manažérske hodnotenie výkonnosti firiem musí poskytovať informácie pre všetky typy zmien. Orientácia na zákazníka. Celková výkonnosť a rozvojový potenciál firmy. Corporate Social Responsibilty (CSR) - sociálna zodpovednosť firiem.