Podnikateľské riziká vyplývajúce z chybného pracovného štýlu - Burák, Emil
Ignorovanie a nerešpektovanie autorít a osvedčených postupov. Osvedčené hľadanie zlatej strednej cesty. Nesprávna organizácia času - timemanagement. Plánovanie alebo rozvrh pracovných povinností. Nerozhodnosť. Niekoľko dobrých rád pre vlastné rozhodovanie.