Controlling a riadenie podniku v praxi
Kontroling ako moderný nástroj slúžiaci na podporu podnikového riadenia. Kontroling rozdelený medzi finančno-ekonomický úsek. Využitie získaných informácií na formuláciu stratégií a cieľov podniku. Základné nástroje a metódy kontrolingu. Pokračovanie článku v budúcom čísle.